Annamme asunnostasi oikeanlaisen ja hyvän kuvan!

Internetin merkitys ja tärkeys on yhä merkittävämpi osa asuntokauppaa ja joukosta erottautuminen on seikka, joka kannattaa hyödyntää asuntoa myydessä.

Sekä asunnon myyjä että ostaja hyötyvät

Jokainen asuntoa ostamassa oleva haluaa löytää itselleen mieluisan kodin. Tarjontaa löytyy monenlaista, mutta miten uutta kotia etsivä löytäisi itselleen juuri sen mitä etsii?

Pinta-alalla, asunnon hinnalla, sijainnilla ja muilla kriteereillä on toki suuri merkitys kun asuntoa etsitään, mutta vahvimmat mielikuvat – niin hyvät kuin huonot – syntyvät kuvista.

Saman hintaisia ja kokoisia asuntoja saattaa löytyä, mutta ne erottuvat toisistaan niistä välittyvällä fiiliksellä!
Jos asiakkaalle luodaan mieluisa mielikuva hänestä asumassa myytävässä asunnossa, ja hänet saadaan miettimään miten sijoittaisi huonekalunsa kyseiseen tilaan, on asuntokauppa lähempänä.

Kuva välittää tärkeän tunnelman

Ammattilaisen ottamana ja laadukkaalla laitteistolla otetut kuvat saavat asunnon näyttämään juuri siltä kuin pitääkin. Ne antavat selkeän ja hyvän kuvan asunnosta, mikä johtaa helpommin kauppaan.

Hyvien valokuvien tarkoitus on välittää myös oikeanlainen kuva asunnosta, sillä ei ole tarkoituksenmukaista että niillä johdettaisiin asunnonostajaa harhaan.
Olitpa kiinteistönvälittäjä, tai itse myymässä asuntoasi, on tärkeää välittää asiakkaalle SE tunne asunnosta.

Nähdessään selkeät, valoisat ja informatiiviset kuvat asunnosta ostaja saa helpommin myynti-ilmoituksesta positiivisen kuvan ja ottaa helpommin yhteyttä.