Laatua ja asiakaslähtöistä palvelua

Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisellä toimintaperiaatteella. Palvelumme on vaivaton ja luotu helpottamaan asunnon myyntiä, olit sitten yksityinen asunnonmyyjä tai kiinteistönvälittäjä.

Hyvin otetuilla kuvilla on merkittävä rooli kiinnostuksen herättämisessä nopeasti ja tehokkaasti. Niin kuin moni muukin asia tänäpäivänä, myös asunnonetsintä aloitetaan lähes poikkeuksetta Internetistä. Netissä puolestaan visuaaliset tehokeinot ja erottautuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Asunnonetsijän silmät alkavat väsyä faktoja lukiessa ja huonolaatuisia kuvia tarkastellessa. Tunteita herättävillä kuvilla on suuri merkitys.

Asuntokuvaus

Otamme kuvat asunnosta ammattitaitoisesti ja asuntokuvaukseen soveltuvalla laitteistolla. Osaamme ottaa tarvittavan määrän kuvia ja huomioida oikeat seikat. Toki kuuntelemme myös asiakkaan toiveita.

Kuvien otosta muutaman päivän sisällä käsittelemme ne viimeisteltyyn muotoonsa, ja saat ne toimitettuna kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Asuntokuvauksen hinta alkaen 140€ + alv 24%.

Esittelyvideo

Teemme myös asuntojen ja tilojen esittelyvideoiden toteutuksia valokuvauksen lisäksi.

Ottamalla liikkuvaa kuvaa asunnosta visuaaliset tehokeinot pääsevät vielä asteen korkeammalle tasolle. Katsomalla esittelyvideon asunnosta, asunnon etsijä saa entistä konkreettisemman kokonaiskuvan ja näkemyksen asunnon tilantunnusta.

3D-asuntoesittely

Entä miten olisi virtuaalikierros asuinalueesta kaikkine palveluineen?