Laatua ja asiakaslähtöistä palvelua

Palvelemme asiakkaitamme asiakaslähtöisellä toimintaperiaatteella. Palvelumme on vaivaton ja luotu helpottamaan asunnon myyntiä, olit sitten yksityinen asunnonmyyjä tai kiinteistönvälittäjä.

Hyvin otetuilla kuvilla on merkittävä rooli kiinnostuksen herättämisessä nopeasti ja tehokkaasti. Niin kuin moni muukin asia tänäpäivänä, myös asunnonetsintä aloitetaan lähes poikkeuksetta Internetistä. Netissä puolestaan visuaaliset tehokeinot ja erottautuminen ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Asunnonetsijän silmät alkavat väsyä faktoja lukiessa ja huonolaatuisia kuvia tarkastellessa. Tunteita herättävillä kuvilla on suuri merkitys.

Asuntokuvaus

Otamme kuvat asunnosta ammattitaitoisesti ja asuntokuvaukseen soveltuvalla laitteistolla. Osaamme ottaa tarvittavan määrän kuvia ja huomioida oikeat seikat. Toki kuuntelemme myös asiakkaan toiveita.

Kuvien otosta muutaman päivän sisällä käsittelemme ne viimeisteltyyn muotoonsa, ja saat ne toimitettuna kätevästi suoraan sähköpostiisi!

Asuntokuvauksen hinta alkaen 140€ + alv 24%.

Huom! Katso uusin tarjouksemme kohdasta 3D-asuntoesittely

Esittelyvideo

Teemme myös asuntojen ja tilojen esittelyvideoiden toteutuksia valokuvauksen lisäksi.

Ottamalla liikkuvaa kuvaa asunnosta visuaaliset tehokeinot pääsevät vielä asteen korkeammalle tasolle. Katsomalla esittelyvideon asunnosta, asunnon etsijä saa entistä konkreettisemman kokonaiskuvan ja näkemyksen asunnon tilantunnusta.

3D-asuntoesittely – Matterport 3D

Entä miten olisi virtuaalikierros asunnostasi? Asuntojen skannaus tehdään kätevästi Matterport-laitteella. 3D-mallennus on näppärä virtuaaliesittely asunnosta, juuri silloin kun itse haluat. Lisäksi siitä on etua aikoina jolloin syystä tai toisesta et itse pääse paikan päälle katsomaan kohdetta.

Esittely toteutetaan Matterport 3D-kameralla ja alustalla, joka kuvaa huoneiston kolmiulotteisesti ja yhdistää sen virtuaaliseksi kokonaisuudeksi. Kuvauksen jälkeen toimitamme asiakkaalle suoran linkin ja upotettavan iframe linkin.